Training

Agressiemanagement

Problemen zoals werkdruk, agressie en ongewenst gedrag hebben een negatieve invloed op de beschikbaarheid van medewerkers.

Academy Inc wil de meest vooraanstaande kwalitatieve leverancier zijn en blijven van experts op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Zeg nee tegen agressie en “Blije Dokter” zijn ontwikkeld als steun in de rug voor de zorgverleners en van toepassing voor andere beroepsgroepen.

Academy Inc beschikt over een 30-tal zeer ervaren trainers en co trainers t.b.v aggresiemanagemt.

Organisatie: projectmanagement

Ben van Ernich heeft ruim 25 jaar ervaring in agressie management en als opleider

Rubik Nazarian is als trainer en community manager werkzaam bij DAI Artsen.

August Dragt is trainer en opgeleid als onderzoeker in de sociale psychologie.

Academy Inc verzorgt maatwerkprogramma’s op elke gewenste locatie. Elke medezeggenschapsraad, elke organisatie, overheid of bedrijfsleven elk schoolteam, elke schoolleider of individu heeft andere behoeften en daarom denken wij graag met je mee. Wij zetten onze expertise in om samen met jou tot een oplossing te komen. De inhoud en de duur stemmen wij volledig af op jouw wensen en mogelijkheden. Dat kan in de vorm van trainingen, advies, workshops, voorlichtingen en studiedagen.

Na een telefonische of een persoonlijke intake inventariseren wij jouw wensen en ontvangt je van ons een passend voorstel en een prijsopgave.

Secretariaat : Reinout Koperdraat | E-mail:  secretariaat@academyinc.nl