4 pe-punten ABAN, kort programma. 8 pe-punten ABAN, lang programma. 

Bijna 40 procent van de zorgverleners overweegt om de zorgorganisatie of zelfs de -sector te verlaten. Ongeveer 10 procent is dit daadwerkelijk van plan. Dit hangt samen met toegenomen druk op de mentale en fysieke gezondheid van zorgmedewerkers zelf. Dit blijkt uit de Monitor Gezond werken in de zorg 2022

Om goed voor anderen te kunnen zorgen, is het belangrijk dat je als arts ook goed voor jezelf zorgt. Het is noodzakelijk dat je eigen gezondheid en welzijn in orde zijn. Zodat je je beroep op een juiste manier kan uitvoeren en zo goede zorg kan verlenen. Zorgen voor je eigen gezondheid en welzijn valt daarom onder de algemene verantwoordelijkheden van jou als arts.

De Blije Dokter zorgt met talloze praktijkvoorbeelden, testen, praktische oefeningen en oplaadtips, dat je zowel op het werk als thuis in balans blijft.

De blije dokter is van toepassing voor alle zorgverleners.

Ben je nieuwsgierig naar het complete programma van deze training? Neem gerust contact met ons op, dan sturen wij je  het programma per email toe

Ons team 

Chantalle Burgers : huisarts , coach, trainer 

Jan Sleijfer : sportpsycholoog , trainer 

Rubik Nazarian : initiatiefnemer DAI platforms, trainer

De scholing Blije Dokter wordt als “incompany” aangeboden. 

Kosten InCompany: € 1250 ,00. Dit is inclusief, voorbereiding, digitale trainingsmateriaal. Het maximum aantal deelnemers is 9. Exclusief kilometervergoeding € 0.25 per km.