Conflict & Interculturele Zorgbeleving. #ABC1

Voor een zinvolle, leuke en inspirerende nascholing. “ervaringsgerichte nascholing”

Conflict & Interculturele Zorgbeleving.

Deze training is geaccrediteerd bij het Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1) .
Aantal punten = 8.  (ID nummer: 283347
De training duurt twee dagdelen of een hele dag.  InCompany training wordt uitgevoerd in geheel Nederland. Het minimum aantal deelnemers is drie, het maximum negen.

De training is zeker ook geschikt voor praktijkmedewerkers, doktersassistenten, praktijkondersteuners huisartsen (POH), verpleegkundigen, apothekers en apothekersassistenten en zorgprofessionals in het algemeen.

Een overzicht van de geplande trainingen:  @Amsterdam @Eindhoven @Utrecht @Amersfoort  @Den Haag : https://www.pe-online.org/public/OpleidingDetail.aspx?courseID=283347&pid=54

Deze training kent een zeer persoonlijke en praktijkgerichte aanpak. Er wordt gewerkt met geprepareerde praktijkcases en cases van de deelnemers zelf. Het ervarend leren staat centraal. Er worden afwisselende werkvormen gebruikt. Er wordt gekeken naar uw eigen culturele sensitiviteit en hoe je dit kan gebruiken in het aansluiten bij de zorgbeleving van cliënten met een andere culturele achtergrond.

Je ervaart hoe je op effectieve wijze spanningen weet te reguleren, zodat je met een open houding (en voor je eigen welzijn) het gewenste effect kan behalen. Je krijgt inzicht in je eigen handelen en ontvangt handvatten om je spanningen te kanaliseren.

Doelstelling en resultaat. Interculturele verbinding (vier uur)

Bewustwording van cultuur(waarden) en de invloed hiervan op gedrag, communicatie en perceptie. Inzicht in het effect van cultuurverschillen op de communicatie cq interactie. Hierna bent u in staat cultuurverschillen te overbruggen in de interactie met cliënten.

Conflicthantering: (vier uur)

Herkennen van emoties, conflicten en de verschillende vormen van agressie. Emoties en spanning reguleren en daardoor sterker in je schoenen staan. Hierna bent u in staat om effectief te handelen in conflict situaties.

De hoge waardering van de deelnemers geeft veel energie om deze training uit te voeren. “Evaluaties26-04-17″                            “Gemiddelde beoordeling

Kosten: LinkedIn-contacten verbonden aan DAI Huisartsen betalen € 310,- in plaats van €380,- Aios € 260,-

Bel direct voor meer informatie 06.41520679  of vraag een aantrekkelijke incompany offerte aan!

Het bovenstaande bedrag is voor een open inschrijving. Lunch, koffie, thee, trainingsmateriaal, het is allemaal inbegrepen in de prijs, Aan deze training kunnen maximaal zeven en minimaal twee personen deelnemen

Download hier de brochure  “Conflict & Interculturele Zorgbeleving” : Conflict&IntercultureleZorgbeleving 

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u per e-mail contact opnemen met de DAI Huisartsen. E-mail: secretariaat@academyinc.nl  of bel 020 69 40 659.

Volg ons op linkedin::

DAI Huisartsen:

DAI Doktersassistenten:

laaggeletterdheid en beperkte gezondheidsvaardigheden vragen om een antwoord in de zorg. Link: laag……

Google Map: