Conflict & Interculturele Zorgbeleving. #ABC1

Voor een zinvolle, leuke en inspirerende nascholing. “ervaringsgerichte nascholing” #gezondheidsvaardigheden#laaggeletterdheid #nieuwkomers 
Conflict & Interculturele Zorgbeleving.

Deze training is geaccrediteerd bij het Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1) .
Aantal punten = 8.  (ID nummer: 283347
De training duurt twee dagdelen of een hele dag.  InCompany training wordt uitgevoerd in geheel Nederland. Het minimum aantal deelnemers is drie, het maximum negen.

De training is zeker ook geschikt voor praktijkmedewerkers, doktersassistenten, praktijkondersteuners huisartsen (POH), verpleegkundigen, apothekers en apothekersassistenten en zorgprofessionals in het algemeen.

Deze training kent een zeer persoonlijke en praktijkgerichte aanpak. Er wordt gewerkt met geprepareerde praktijkcases en cases van de deelnemers zelf. Het ervarend leren staat centraal. Er worden afwisselende werkvormen gebruikt. Er wordt gekeken naar uw eigen culturele sensitiviteit en hoe je dit kan gebruiken in het aansluiten bij de zorgbeleving van cliënten met een andere culturele achtergrond.

Je ervaart hoe je op effectieve wijze spanningen weet te reguleren, zodat je met een open houding (en voor je eigen welzijn) het gewenste effect kan behalen. Je krijgt inzicht in je eigen handelen en ontvangt handvatten om je spanningen te kanaliseren.

Doelstelling en resultaat. Interculturele verbinding (vier uur)

Bewustwording van cultuur(waarden) en de invloed hiervan op gedrag, communicatie en perceptie. Inzicht in het effect van cultuurverschillen op de communicatie cq interactie. Hierna bent u in staat cultuurverschillen te overbruggen in de interactie met cliënten.

Conflicthantering: (vier uur)

Herkennen van emoties, conflicten en de verschillende vormen van agressie. Emoties en spanning reguleren en daardoor sterker in je schoenen staan. Hierna bent u in staat om effectief te handelen in conflict situaties.

De deelnemers beoordelen deze praktische training  met 8,5.      “Gemiddelde beoordeling

Kosten: LinkedIn-contacten verbonden aan DAI Huisartsen betalen € 310,- in plaats van €380,- Aios € 260,-  DAI is een landelijk netwerk van artsen: verbinden, delen en van en met elkaar leren. DAI werkt nauw samen met ANVH.  Alle Nascholingen Voor Huisartsen

Het bovenstaande bedrag is voor een open inschrijving.
Bel direct voor meer informatie 06.41520679  of vraag een aantrekkelijke incompany offerte aan! Het minimum aantal deelnemers is drie, het maximum negen.

Lunch, koffie, thee, trainingsmateriaal, het is allemaal inbegrepen in de prijs, Aan deze training kunnen maximaal zeven en minimaal twee personen deelnemen

Download hier de brochure  “Conflict & Interculturele Zorgbeleving”:  Conflict&IntercultureleZorgbeleving2017

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u per e-mail contact opnemen met de secretariaat. E-mail: secretariaat@academyinc.nl  of bel 020 69 40 659.

Een overzicht van de geplande trainingen:  @Amsterdam @Eindhoven @Utrecht @Amersfoort  @Den Haag : https://www.pe-online.org/public/OpleidingDetail.aspx?courseID=283347&pid=54

PS relevante link: laaggeletterdheid en beperkte gezondheidsvaardigheden vragen om een antwoord in de zorg. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volg ons op linkedin::

DAI Huisartsen:   NB Dit LinkedIn account is bedoeld voor artsen. Google Map:

DAI Doktersassistenten:

Evaluaties26-04-17″