Conflict & Interculturele Zorgbeleving. #ABC1

Voor een zinvolle, leuke en inspirerende nascholing. “ervaringsgerichte nascholing” #gezondheidsvaardigheden#laaggeletterdheid #nieuwkomers 
Conflict & Interculturele Zorgbeleving.

Deze training is geaccrediteerd bij het Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1) .
Aantal punten = 8.  (ID nummer: 283347
De training duurt twee dagdelen of een hele dag.  InCompany training wordt uitgevoerd in geheel Nederland. Het minimum aantal deelnemers is drie, het maximum negen.

De training is zeker ook geschikt voor praktijkmedewerkers, doktersassistenten, praktijkondersteuners huisartsen (POH), verpleegkundigen, apothekers en apothekersassistenten en zorgprofessionals in het algemeen.

Deze training kent een zeer persoonlijke en praktijkgerichte aanpak. Er wordt gewerkt met geprepareerde praktijkcases en cases van de deelnemers zelf. Het ervarend leren staat centraal. Er worden afwisselende werkvormen gebruikt. Er wordt gekeken naar uw eigen culturele sensitiviteit en hoe je dit kan gebruiken in het aansluiten bij de zorgbeleving van cliënten met een andere culturele achtergrond.

Doelstelling en resultaat. Interculturele verbinding (vier uur)

Bewustwording van cultuur(waarden) en de invloed hiervan op gedrag, communicatie en perceptie. Inzicht in het effect van cultuurverschillen op de communicatie cq interactie. Hierna bent u in staat cultuurverschillen te overbruggen in de interactie met cliënten.

Conflicthantering: (vier uur)

Herkennen van emoties, conflicten en de verschillende vormen van agressie. Emoties en spanning reguleren en daardoor sterker in je schoenen staan. Hierna bent u in staat om effectief te handelen in conflict situaties. Je ervaart hoe je op effectieve wijze spanningen weet te reguleren, zodat je met een open houding (en voor je eigen welzijn) het gewenste effect kan behalen. Je krijgt inzicht in je eigen handelen en ontvangt handvatten om je spanningen te kanaliseren.

Kosten: LinkedIn-contacten verbonden aan  Arts & Leefstijl betalen € 310,- in plaats van €380,- Aios € 260,-  DAI is een landelijk netwerk van artsen: verbinden, delen en van en met elkaar leren. DAI werkt nauw samen met ANVH.  Alle Nascholingen Voor Huisartsen.

Download hier de brochure  “Conflict & Interculturele Zorgbeleving”:  Conflict&IntercultureleZorgbeleving2017

Het bovenstaande bedrag is voor een open inschrijving.
Bel direct voor meer informatie 06.41520679  of vraag een aantrekkelijke incompany offerte aan! Het minimum aantal deelnemers is drie, het maximum negen.

Lunch, koffie, thee, trainingsmateriaal, het is allemaal inbegrepen in de prijs, Aan deze training kunnen maximaal zeven en minimaal twee personen deelnemen

De deelnemers beoordelen deze praktische training  met 8,5.      “Gemiddelde beoordeling

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u per e-mail contact opnemen met de secretariaat. E-mail: secretariaat@academyinc.nl  of bel 020 69 40 659.

Een overzicht van de geplande trainingen:  @Amsterdam @Eindhoven @Utrecht @Amersfoort  @Den Haag : https://www.pe-online.org/public/OpleidingDetail.aspx?courseID=283347&pid=54

PS relevante link: laaggeletterdheid en beperkte gezondheidsvaardigheden vragen om een antwoord in de zorg. .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                   Linkedin 

https://www.linkedin.com/pulse/laaggeletterdheid-gezondheidsvaardigheden-dai-huisartsen  #Laaggeletterdheid #gezondheidsvaardigheden #communicatie

2,5 miljoen volwassenen in Nederland hebben moeite met lezen en schrijven. Zij lopen tegen veel problemen aan.

Academy Inc ontwikkelt en verzorgt nascholingen onder meer rond dit thema, met name voor artsen die werkzaam zijn in ‘achterstandswijken’.

Academy Inc verzorgt maatwerkprogramma’s op elke gewenste locatie. Elke medezeggenschapsraad, elke organisatie, elke huisartsenpraktijk, elke arts heeft andere behoeften en daarom denken wij graag met u mee. De inhoud en de duur stemmen wij volledig af op uw wensen en mogelijkheden. Dat kan in de vorm van trainingen, advies, workshops, voorlichtingen, studiedagen, teamdagen, procesbegeleiding en persoonlijke begeleiding.

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op. E-mail: secretariaat@academyinc.nl

Download hier de brochure “Conflict & Interculturele Zorgbeleving”: Conflict&IntercultureleZorgbeleving2017

 

Volg ons op linkedin::

DAI  Arts & leefstijl:   NB Dit LinkedIn account is bedoeld voor artsen. Google Map:

DAI Doktersassistenten:

Evaluaties26-04-17″